06 jul

Corona nieuws Start training

Geschreven door

Beste Vedo leden en belangstellende,

 

Beste leden,
Per 1 juli mogen we weer binnen sporten. Bij Vedo’70 gaan we in week 28 weer beginnen. Per team zal er besproken worden welke datums er getraind gaat worden. Week 31, 32 en 33 trainen we niet i.v.m. vakantiesluiting van het Bruisend Hart. Bijgevoegd vinden jullie het Algemeen protocol verantwoord sporten van het NOC*NSF. Lees dit AUB goed door en houd je aan de regels. Hieronder vinden jullie nog een aantal afspraken die gemaakt zijn met de Til en regels vanuit Vedo’70.
Het allerbelangrijkste is dat we allemaal gezond blijven en daarom willen we jullie nadrukkelijk vragen om bij klachten thuis te blijven en je verantwoordelijkheid en gezonde verstand te gebruiken.

Afspraken en regels vanuit Vedo’70 en de Tilgroep:
- Bij binnenkomst graag handen desinfecteren.
- Houd de looproute aan die aangegeven staat. (rechts van de banken erin en links van de banken eruit)
- Vul bij binnenkomst je naam op het formulier in. Dit i.v.m. het terug kunnen vinden wie er welke datum heeft getraind.
- Houd in de kleedkamers voor en na de training 1,5 meter afstand.
- Houd tijdens rustmomenten of overlegmomenten 1,5 meter afstand.
- Bij het Bruisend Hart is een afzuigsysteem, maar tijdelijk mogen we ook de nooddeuren open zetten voor voldoende ventilatie.
- Na de training moeten alle materialen die gebruikt zijn schoongemaakt worden, denk hierbij aan ballen, evt andere materialen enz. Vedo’70 moet hier voor zorgen. Graag na elke training zelf als team de spullen schoonmaken zodat het volgende team weer schoon kan beginnen.
- Na de training mag er gedoucht worden. Houd tijdens het douchen ook 1,5 meter afstand. Dit betekent niet meer dan 2 mensen tegelijk onder de douche.
- Na de training of evt wedstrijd moet er direct gedoucht worden en mag je niet ongedoucht in de foyer komen. Deze regel zal vanaf nu voor altijd gelden.
- Als je na de training een drankje wil doen mag dit, maar in de foyer geldt handen desinfecteren en 1,5 meter afstand houden.
- De volgende mensen zullen het aanspreekpunt zijn m.b.t. de coronamaatregelen. Of mail naar vedo@vedo70.nl
 Angela Blokland: 0642854101

 Alexandra van Drenth: 0621879084

  • Deel:

Reageren

Je reactie is welkom! Hou het wel netjes alsjeblieft