18 aug

Door de voorzitster

Geschreven door Wim Bouter

De zomervakantie loopt op z’n einde en dat betekent dat het nieuwe volleybal seizoen weer begint! Voor mij het eerste seizoen als voorzitter van onze volleybalvereniging. Sinds half mei heb ik officieel het stokje overgenomen en mijn taken als penningmeester overgedragen aan Joyce Bouwman. Het bestuur is versterkt en we hebben ontzettend veel zin en energie om er samen weer een sportief seizoen van te maken. klik op lees meer om het artikel verder te lezen!

27 jun

Nieuwe trainingstijden komend seizoen

Geschreven door Wim Bouter

Let op! Voor het nieuwe seizoen zijn de trainingstijden voor sommige teams iets gewijzigd!

18 jun

Zomerstop 2016

Geschreven door Wim Bouter

Helaas breekt de zomerstop weer aan. Erg jammer want dit betekend voor de meeste een tijd niet meer volleyballen. Donderdag 7 Juli zal de laatste training zijn en vanaf Woensdag 24 Augustus beginnen de eerste trainingen weer. Allemaal een fijne vakantie, geniet er van en tot volgend seizoen

13 mei

Stemmen speler van het jaar gesloten

Geschreven door Wim Bouter

Beste leden, Aan het stemmen op speler van het jaar is een eind gekomen. Er zijn aardig wat stemmen binnen gekomen en deze worden nu netjes verwerkt. De uitslag wordt bekend gemaakt tijdens het daagje 'Donk'. Allemaal bedankt voor en het stemmen en wij zijn nieuwsgierig wie er gewonnen hebben!

10 mei

Kruijt hoveniersbedrijf nieuwe sponsor Dames 3

Geschreven door Wim Bouter

Vanaf het volgende seizoen speelt dames 3 in een geheel nieuw tenue met een frisse start in de 3de klasse met dank aan Kruijt hoveniersbedrijf. Namens het bestuur en dames team ontzettend bedankt!