31 aug

aftrap nieuwe seizoen dames 1

Geschreven door Wim Bouter

Hoe hebben onze dames het gehad tijdens de eerste training en wie is hun nieuwe sponsor voor het aankomende seizoen? Lees hierover meer!

31 aug

Uitleg avond scheidsrechters

Geschreven door Wim Bouter

Fluit jij wel eens een wedstrijd en vind je het prettig om een opfris cursus te volgen en de nieuwe regels uitgelegd te krijgen? Lees meer!

18 aug

Door de voorzitster

Geschreven door Wim Bouter

De zomervakantie loopt op z’n einde en dat betekent dat het nieuwe volleybal seizoen weer begint! Voor mij het eerste seizoen als voorzitter van onze volleybalvereniging. Sinds half mei heb ik officieel het stokje overgenomen en mijn taken als penningmeester overgedragen aan Joyce Bouwman. Het bestuur is versterkt en we hebben ontzettend veel zin en energie om er samen weer een sportief seizoen van te maken. klik op lees meer om het artikel verder te lezen!

27 jun

Nieuwe trainingstijden komend seizoen

Geschreven door Wim Bouter

Let op! Voor het nieuwe seizoen zijn de trainingstijden voor sommige teams iets gewijzigd!

18 jun

Zomerstop 2016

Geschreven door Wim Bouter

Helaas breekt de zomerstop weer aan. Erg jammer want dit betekend voor de meeste een tijd niet meer volleyballen. Donderdag 7 Juli zal de laatste training zijn en vanaf Woensdag 24 Augustus beginnen de eerste trainingen weer. Allemaal een fijne vakantie, geniet er van en tot volgend seizoen