21 feb

Vesten gesponsord door hoveniersbedrijf Kruijt

Geschreven door Wim Bouter

Dames 3 heeft nieuwe vesten gesponsord gekregen door Hoveniersbedrijf kruijt te Hoornaar. Namens het team en bestuur super bedankt!!

13 feb

Schoolvolleybal toernooi 22 Maart 17'

Geschreven door Wim Bouter

Op woensdag 22 maart a.s. vindt in de gemeente Giessenlanden het 4e schoolvolleybaltoernooi plaats georganiseerd door VIA (Arkel), Vedo’70 (Hoornaar) en Vridos (Giessenburg). Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden in MFC de Lingehof te Arkel. Op dit toernooi dat speciaal georganiseerd wordt voor de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen spelen de kinderen onderlinge wedstrijden op het niveau passend bij hun groep en proberen zich te kwalificeren voor het provinciale kampioenschap. In de twee weken voorafgaand aan het toernooi zullen er open trainingen gegeven worden zodat iedereen zich goed kan voorbereiden op het toernooi. Zit je op school in de gemeente Giessenlanden, geef je dan snel op via jouw school!

05 feb

Mini van de maand februari 2017

Geschreven door Wim Bouter

Mini van de maand februari Dit keer is Lara Schippers “Mini van de Maand”. Zij is aanwezig bij de wedstrijd van dames 1 op zaterdag 18 februari a.s. om 19.00 uur. Lara is 11 jaar en speelt bij CMV5. Komt u ook kijken?

05 feb

mini van de maand januari in actie

Geschreven door Wim Bouter

28 januari was de mini van de maand Christian de Wit actief bij heren 1. Goed gedaan Christian!

23 jan

Snert toernooi aanstaande vrijdag

Geschreven door Wim Bouter

Aanstaande vrijdag is het zover, het snerttoernooi. We beginnen om half 6 met eten. We hebben soep,stokbrood en salade.. We starten om 19.00 uur met het toernooi. Tussendoor rond 2045 hebben we een winterverloting met leuke prijzen. Daarna gaan we weer verder volleyballen en om 23.00 start het gezellige feestje. Klik op lees meer voor de indeling De activiteitencommissie