21 feb

Mini van de maand Lara

Geschreven door Wim Bouter

Lara Schippers heeft gisteren laten zien dat zij al goed kan volleyballen. Mini van de maand februari. Leuk dat je bij deze spannende wedstrijd was en zoveel fans mee had genomen! de foto's vind je terug op facebook: https://www.facebook.com/vedo70/photos/pcb.1293063264065289/1293063097398639/?type=3&theater

21 feb

Zaterdag 11 maart

Geschreven door Wim Bouter

Zaterdag 11 maart aanstaande staat er een (bijna) volledig thuisprogramma op de planning. Daarom is er s’avonds na de wedstrijden van dames 1 en heren 2 een verloting en wij zorgen voor de muziek. Dus blijf allemaal hangen, dan maken we er een gezellig avond van met elkaar!!

21 feb

Vesten gesponsord door hoveniersbedrijf Kruijt

Geschreven door Wim Bouter

Dames 3 heeft nieuwe vesten gesponsord gekregen door Hoveniersbedrijf kruijt te Hoornaar. Namens het team en bestuur super bedankt!!

13 feb

Schoolvolleybal toernooi 22 Maart 17'

Geschreven door Wim Bouter

Op woensdag 22 maart a.s. vindt in de gemeente Giessenlanden het 4e schoolvolleybaltoernooi plaats georganiseerd door VIA (Arkel), Vedo’70 (Hoornaar) en Vridos (Giessenburg). Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden in MFC de Lingehof te Arkel. Op dit toernooi dat speciaal georganiseerd wordt voor de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen spelen de kinderen onderlinge wedstrijden op het niveau passend bij hun groep en proberen zich te kwalificeren voor het provinciale kampioenschap. In de twee weken voorafgaand aan het toernooi zullen er open trainingen gegeven worden zodat iedereen zich goed kan voorbereiden op het toernooi. Zit je op school in de gemeente Giessenlanden, geef je dan snel op via jouw school!

05 feb

Mini van de maand februari 2017

Geschreven door Wim Bouter

Mini van de maand februari Dit keer is Lara Schippers “Mini van de Maand”. Zij is aanwezig bij de wedstrijd van dames 1 op zaterdag 18 februari a.s. om 19.00 uur. Lara is 11 jaar en speelt bij CMV5. Komt u ook kijken?