13 feb

Schoolvolleybal toernooi 22 Maart 17'

Geschreven door

Op woensdag 22 maart a.s. vindt in de gemeente Giessenlanden het 4e schoolvolleybaltoernooi plaats georganiseerd door VIA (Arkel), Vedo’70 (Hoornaar) en Vridos (Giessenburg).
Het toernooi zal dit jaar plaatsvinden in MFC de Lingehof te Arkel.
Op dit toernooi dat speciaal georganiseerd wordt voor de groepen 4 t/m 8 van de basisscholen spelen de kinderen onderlinge wedstrijden op het niveau passend bij hun groep en proberen zich te kwalificeren voor het provinciale kampioenschap.
In de twee weken voorafgaand aan het toernooi zullen er open trainingen gegeven worden zodat iedereen zich goed kan voorbereiden op het toernooi.
Zit je op school in de gemeente Giessenlanden, geef je dan snel op via jouw school!

05 feb

Mini van de maand februari 2017

Geschreven door

Mini van de maand februari
Dit keer is Lara Schippers “Mini van de Maand”. Zij is aanwezig bij de wedstrijd van dames 1 op zaterdag 18 februari a.s. om 19.00 uur. Lara is 11 jaar en speelt bij CMV5.
Komt u ook kijken?

05 feb

mini van de maand januari in actie

Geschreven door

28 januari was de mini van de maand Christian de Wit actief bij heren 1. Goed gedaan Christian!

23 jan

Snert toernooi aanstaande vrijdag

Geschreven door

Aanstaande vrijdag is het zover, het snerttoernooi. We beginnen om half 6 met eten. We hebben soep,stokbrood en salade.. We starten om 19.00 uur met het toernooi. Tussendoor rond 2045 hebben we een winterverloting met leuke prijzen. Daarna gaan we weer verder volleyballen en om 23.00 start het gezellige feestje.

Klik op lees meer voor de indeling

De activiteitencommissie

11 jan

Mini van de maand januari 2017

Geschreven door

Deze maand is Christian de Wit “Mini van de Maand”. Hij mag aanwezig zijn bij de wedstrijd van heren 1 op zaterdag 28 januari om 17.15 uur. Christian is 10 jaar en speelt bij CMV5.
Komt u ook kijken?