31 okt

Afgelaste wedstrijden voor zaterdag 3 november

Geschreven door Wim Bouter

Aankomende zaterdag staan er 2 wedstrijden voor Heren 1 en Heren 2 gepland. Beide wedstrijden zullen niet doorgaan. De tegenstanders Caribbean Smashers en De Meteoor hebben hun teams teruggetrokken.

11 okt

Uitslagen en verslagen

Geschreven door Wim Bouter

Zoals eerder gemeld is de nieuwe site nog work-in-progress. Daarom weer even een update. Misschien hebben jullie het al gezien, maar naast de stand zijn nu ook de uitslagen beschikbaar op de website. Dit zijn de uitslagen voor elke poule. Dus je kunt ook zien wat je tegenstander gedaan heeft. Daarnaast is er een archief, dus ook oude resultaten kun je terug vinden. Verder is het nu mogelijk om per team verslagen achter te laten. Dus pak de pen en schrijf een verslag!

01 okt

Nieuw beleid voor scheidsrechters thuis en uit!

Geschreven door Wim Bouter

Allereerst een korte terugblik op het afgelopen seizoen. Er zijn meerdere scheidsrechters actief bezig geweest om zowel de wedstrijden binnen de vereniging als de uitwedstrijden te fluiten. Ik wil een ieder die gefloten heeft, hiervoor hartelijk bedanken. Inmiddels telt Vedo’70 18 leden die hun licentie hebben. Degene die het afgelopen seizoen hun licentie hebben behaald, wil ik ook hartelijk bedankt en veel succes wensen met het fluiten.

21 sep

Verenigingen zetten scheidsrechters in het zonnetje

Geschreven door Wim Bouter

De Week van de Scheidsrechter, inmiddels een bekend fenomeen, vindt plaats in de periode 6 – 14 oktober a.s. Wat de Nevobo betreft een goede gelegenheid om de scheidsrechters extra in het zonnetje te zetten. Alle verenigingen worden opgeroepen om zo’n blijk van waardering, hoe klein of groot dan ook, in deze periode aan de scheidsrechter te geven. Dat geeft ongetwijfeld weer energie voor een mooi volleybalseizoen.

19 sep

Competitie gaat beginnen!

Geschreven door Wim Bouter

Zijn we er klaar voor? Aanstaande zaterdag zijn de eerste wedstrijden voor de meeste teams van Vedo'70. Iedereen heel veel succes en vooral veel plezier! Maak er een mooi seizoen van.