21 feb

Algemene ledenvergadering wordt uitgesteld

Geschreven door Wim Bouter

De geplande algemene ledenvergadering op maandag 25 februari a.s. wordt uitgesteld tot nader orde. Een deel van de financiële stukken zijn nog niet op orde, daarnaast is een grote groep leden op of met vakantie. We houden jullie op de hoogte betreffende een nieuwe datum. Excuus voor het ongemak!

18 jan

Nieuwe programma voor jeugd bekend

Geschreven door Wim Bouter

Er is een nieuw programma voor de jeugd. Hierdoor zijn er wat extra wedstrijden te tellen en fluiten. Deze zijn inmiddels opgenomen op de website. Check even de gewijzigde wedstrijden en deel ze in!

31 dec

Iedereen een prachtige jaarwisseling en een goed 2013

Geschreven door Wim Bouter

Vedo'70 wenst iedereen een goed 2013. Doe voorzichtig met vuurwerk, je hebt je handen en vingers hard nodig bij het volleyballen! Tot volgend jaar!

29 dec

Oliebollenmixtoernooi 29 december

Geschreven door Wim Bouter

Oliebollenmixtoernooi van Vedo'70 op 29 december. Het programma is bekend en wordt gestart door de jeugd (cmv, meisjes en jongens). Daarna zijn de volwassenen aan de beurt!

04 dec

NeVoBo roept op tot 1 minuut stilte

Geschreven door Wim Bouter

De Nevobo roept alle verenigingen op dit weekend stil te staan bij het overlijden van de voetbalgrensrechter uit Almere. Iedere vereniging wordt verzocht op één of meerdere momenten 1 minuut stilte te houden in de hal, ter nagedachtenis aan het zinloze geweld in de sport van afgelopen weekend.