29 dec

Oliebollenmixtoernooi 29 december

Geschreven door Wim Bouter

Oliebollenmixtoernooi van Vedo'70 op 29 december. Het programma is bekend en wordt gestart door de jeugd (cmv, meisjes en jongens). Daarna zijn de volwassenen aan de beurt!

04 dec

NeVoBo roept op tot 1 minuut stilte

Geschreven door Wim Bouter

De Nevobo roept alle verenigingen op dit weekend stil te staan bij het overlijden van de voetbalgrensrechter uit Almere. Iedere vereniging wordt verzocht op één of meerdere momenten 1 minuut stilte te houden in de hal, ter nagedachtenis aan het zinloze geweld in de sport van afgelopen weekend.

14 nov

Foto's meisjes C Vedo'70 - Haaften Kwiek

Geschreven door Wim Bouter

Afgelopen zaterdag 10 november hebben de meisjes van Vedo in Haaften een wedstrijd gespeeld. Bij die wedstrijd was een professioneel fotograaf aanwezig, en die heeft niet stil gezeten....

31 okt

Afgelaste wedstrijden voor zaterdag 3 november

Geschreven door Wim Bouter

Aankomende zaterdag staan er 2 wedstrijden voor Heren 1 en Heren 2 gepland. Beide wedstrijden zullen niet doorgaan. De tegenstanders Caribbean Smashers en De Meteoor hebben hun teams teruggetrokken.

11 okt

Uitslagen en verslagen

Geschreven door Wim Bouter

Zoals eerder gemeld is de nieuwe site nog work-in-progress. Daarom weer even een update. Misschien hebben jullie het al gezien, maar naast de stand zijn nu ook de uitslagen beschikbaar op de website. Dit zijn de uitslagen voor elke poule. Dus je kunt ook zien wat je tegenstander gedaan heeft. Daarnaast is er een archief, dus ook oude resultaten kun je terug vinden. Verder is het nu mogelijk om per team verslagen achter te laten. Dus pak de pen en schrijf een verslag!