25 mrt

Gezocht: Trainers en assistent trainers

Geschreven door Wim Bouter

We zijn op zoek naar trainers en assistent trainers voor verschillende teams. Zowel voor dames 3, maar ook voor CMV. Heb jij zin en tijd en wiil je je inzetten voor onze vereniging? Laat het ons dan weten...

25 mrt

Feest- en draaiavond op 20 april!

Geschreven door Wim Bouter

20 April zit het voor de meeste er weer op! Competitie is afgelopen, mogelijk hier en daar nog een PD-wedstijdje, maar dat was het dan wel. Gelukkig sluiten we feestelijk af met een feestavond! Uiteraard worden er ook weer lootjes verkocht en zijn er leuke prijzen te winnen. Dus schrijf op de kalender; 20 april ben ik laat thuis.... Oja, verkiezing van speler, speelster, recreant en talent komt er ook weer aan.... Hou de site in de gaten...

20 mrt

Uitnodiging algemene ledenvergadering

Geschreven door Wim Bouter

Hierbij nodigen wij je uit voor onze algemene ledenvergadering op maandag 25 maart om 20:00 uur in het Bruisend Hart te Hoornaar. De agenda / uitnodiging kun je hier downloaden!

21 feb

Algemene ledenvergadering wordt uitgesteld

Geschreven door Wim Bouter

De geplande algemene ledenvergadering op maandag 25 februari a.s. wordt uitgesteld tot nader orde. Een deel van de financiƫle stukken zijn nog niet op orde, daarnaast is een grote groep leden op of met vakantie. We houden jullie op de hoogte betreffende een nieuwe datum. Excuus voor het ongemak!

18 jan

Nieuwe programma voor jeugd bekend

Geschreven door Wim Bouter

Er is een nieuw programma voor de jeugd. Hierdoor zijn er wat extra wedstrijden te tellen en fluiten. Deze zijn inmiddels opgenomen op de website. Check even de gewijzigde wedstrijden en deel ze in!