12 nov

Vedo'70 DS1 treft AVVA DS 1

Vedo'70 DS 1 - AVVA DS 1

Gespeeld op 12-11-2016

Na een goede voorbereiding met het team (gezellig uit eten geweest ) kwam de wedstrijd Vedo tegen AVVA eraan. De wedstrijd werd gestart met de jeugdspeler van de maand. Dit was Nicky. Zij mocht de eerste bal serveren, waardoor er een rally ontstond tegen AVVA. Nadat deze rally was afgemaakt, kon de echte wedstrijd beginnen met in de basis: Joanne den Tuinder, Heidie Korevaar, Anita Heijkoop, Eveline Wigmans, Leonie Stam en Ranka Dekker. De eerste set liepen de punten gelijk op. Dankzij een mooie service van Joanne den Tuinder kwam Vedo op een kleine voorsprong en werd de set gewonnen met 25-21. De tweede set mocht Vedo beginnen met serveren en werden er genoeg punten gepakt. Echter maakte Vedo het wel spannend. Desondanks heeft AVVA de achterstand niet weten in te halen en won Vedo ook de tweede set, maar wel kantje boord met 26-24. In de derde set werd Leonie Stam gewisseld voor Thirza van Gelder en wat deed zij het goed! Toch kwam AVVA beter in hun spel vergeleken met de eerste twee sets. 12-19 was de stand voor AVVA. Er werd veel geprobeerd, maar het was iedere keer net niet voldoende om er daadwerkelijk een punt van te maken. Tevergeefs is deze set Vedo voorbij gegaan met 16-25. De vierde set kwam eraan en hopelijk ook de laatste set voor Vedo. Deze set denderde het treintje voort. Vedo heeft heel de set voor gestaan. Lekkere ballen werden geserveerd, aangegeven en geslagen. Deze set heeft Vedo gewonnen met 25-18. Vier punten zijn weer binnen voor Vedo, op naar de volgende wedstrijd!