13 dec

Vedo'70 DS1 thuis tegen HLB Van Daal DS4

Vedo'70 DS 1 - HLB Van Daal/DS DS 4

Gespeeld op 13-12-2016

Zaterdagavond 10 december stond de spannende wedstrijd tegen de nummer 1 HLB Van Daal/DS op het programma. De dames van Vedo stonden deze avond onder leiding van Henk Oosse en assistent Rob Werkhoven. In set 1 maakte Thirza van Gelder haar debuut in de basis! De Vedo dames speelden een goed spel en hadden de dames van HLB Van Daal/DS goed onder druk en wonnen de set met 25-23.

In set 2 gingen de Vedo dames vol positiviteit de set in en Dieke Roos maakte in het begin van de set al een goede serve serie met 3 aces. De Vedo dames gingen door met hetzelfde goede spel als in set 1 en kwamen al snel op een dikke voorsprong. De dames van HLB Van Daal/DS waren hier niet blij mee en vochten terug, maar gelukkig maakte Vedo de set uit met 25-22.

Op naar de altijd lastige 3e set. Helaas kwam dit ook uit en met een aantal wissels lukte het niet om weer het goede spel op te pakken en won HLB Van Daal/DS deze set met 10-25.

Set 3 vergeten en in set 4 opnieuw beginnen. Deze set speelden de Vedo dames wel weer beter, maar de dames van HLB Van Daal/DS bleven de flow van set 3 voorzetten en wonnen ook de 4e set met 19-25.

De beslissende 5e set; de Vedo dames liepen al snel achter de feiten aan en de punten aan de kant van HLB Van Daal/DS bleven maar vallen. Uiteindelijke vochten de Vedo dames nog goed terug, maar HLB Van Daal/DS was eerder bij de 15. Met 12-15 verloor Vedo de goed startende wedstrijd met 2-3, maar hebben toch 2 punten van de koploper thuis kunnen houden.

Volgende week spelen we om 13:00 uur tegen de nummer 2, RVC Libanon'50 dames 4 in Kralingen, Rotterdam.

Publiek weer bedankt voor jullie support en tot de volgende keer!!