20 dec

Vedo'70 DS 1 verliest uit van RVC/Libanon

RVC/Libanon '50 DS 4 - Vedo'70 DS 1

Gespeeld op 20-12-2016

Deze zaterdag stonden de dames van op het progamma. In hartje Rotterdam stonden wij om 13:00 Klaar voor een spannende wedstrijd tegen de nummer 2 in de competitie. Van voorgaande keren wisten we dat dit een team was met een aantal ervaren spelers.

Toch gingen we met frisse moed de eerste set in.. Hier keken we echter al wel snel tegen een achterstand aan, de Rotterdamse dames hadden een paar sterke omloopballen waar wij moeite mee hadden in de verdediging. We hebben onze achterstand iets kleiner weten te maken maar het mocht net niet genoeg zijn, de stand eindigde in 21-25.

De tweede set ging van start. We waren nu gewend aan de zaal en wisten waar we op moesten letten. Met een een paar goede aanvallen op de midden door Ranka Dekker liepen we al na een paar punten uit.  We hebben de set goed afgemaakt met 25-21 winst.

De derde set gingen we eerst gelijk op tot we een lastige serves tegenover ons kregen, hier kregen we de pass niet onder controle waardoor we niet onze aanval konden maken. De set eindigde in 15-25.

De vierde set was de laatste kans om het tij nog te keren. Helaas hadden we al snel een grote achterstand. Toen was daar de inhaalrace met de goede serve series van Dieke Roos en Heidie Korevaar. Helaas was het verschil in punten net te groot en eindigde deze laatste set ook in 20-25.

Hiermee hebben we de eerste helft van dit seizoen afgesloten en mogen we zeer tevreden zijn met waar we nu staan! We willen onze supporters bedanken en we hopen jullie terug te zien in 2017. Dan gaan wij er weer tegenaan!

In het bijzonder willen we onze supporter Evi Heijkoop bedanken, zij heeft vandaag ook ons nieuwe wedstrijdtenue ontworpen.