19 nov

Meisjes B vroeg op en knallen!

Geschreven door Vedo'70 Meisjes B

WHV MB 4 - Vedo'70 MB 1

Gespeeld op 19-11-2017

De zaterdag is weer lekker begonnen, vroeg mocht ons Meisjes B team en hun coach het bedje uit, want om 9 uur was hun wedstrijd al gepland. De meiden hadden na een magere 3-2 overwinning op WHV van vorige week, wat goed te maken. Vandaag troffen ze wederom hetzelfde team en iedereen was het ermee eens dat het beter moest. De eerste set was het nog een beetje opstarten, maar na wat gefoeter van de coach kregen ze snel de smaak te pakken. Na een redelijke eerste set (20-25), gingen de tweede en derde set (14-25 en 9-25) flink los. Zo stonden de meiden al snel op een 3-0 voorsprong. En nu de laatste set nog.. Deze ging, net als de eerste set, wat moeizaam. Maar uiteindelijk stond er aan het eind van de vierde set gelukkig een uitslag van 23-25 op het telbord. YESSS! een klinkende 0-4 overwinning en een goed gevoel dat het beter ging dan de week ervoor. Met deze overwinning, blijven de meisjes op koers om kampioen te worden de eerste helft van de competitie. Nu afwachten wat de nummer 2, de momentele concurrent Vridos, gaat doen... Nog twee wedstrijden knallen en dan hopelijk kampioen!